Qui som

Farmacia Universitat Situada al cor de Barcelona a la plaça Universitat, al bellmig d’una zona comercial que està especialment dedicada a informàtica i aparells electrònics.

Horàri:

De dilluns a divendres de 8:30h a 21:30h.

Dissabtes i festius de 9:00h a 21:00h.

Desitjem donar el millor de nosaltres per tal d’ ajudar a millorar la salut i qüalitat de vida dels nostres clients.

Per aquest fi, disposem d’ un excelent equip de diferents especialitzacions, diplomats en homeopatía, naturopatia, dietètica i nutrició.

Serveis

Atenció Farmacèutica

Formulació Magistral i preparats oficials

Servei personalitzat de dosificació: el servei personalitzat de dosificació és un dispositiu tipus blíster on es distribueix tota la medicació que pren el pacient, seguint la pauta terapéutica prescrita pel metge. Aquest sistema facilita la presa rigurosa de la medicació i a l’ hora convenient. Es bo tant per a persones polimedicades com pels cuidadors, si fòs el cas, d’aquestes persones . A més de poder-ne fer un seguiment farmacoterapèutic del pacient hem constatat que l ‘SPD dona molta confiança.

Arracades posem arrecades. Sistema sense dolor, amb la serietat i control sanitari que pot garantir l’estar en mans d’ un profesional de Farmàcia.

Anàlisis Clíniques: Anàlisis inmediats dels paràmetres més habituals: glucosa, colesterol i triglicèrids.

Atenció i assessorament personalitzat de: flors de Bach, homeopatia i naturopatia, complements alimentaris , oligoelements, aromateràpia.

Assessorament en cosmètica natural i bio

Dietètica i herboleria. Treballem amb els principals distribuïdors i en menys de 24 hores podem aconseguir allò que busca. Posant al seu abast més de 50.000 referències ( a no ser que hi hagi problemas d’estoc per part del fabricant).

Ortopedia: disposem dels següents articles d’ ortopèdia en menys de 24 hores:

  • Tauletes auxiliars com les dels hospitals, per a menjar una persona malalta.
  • Baranetes auxiliars per banyeres i llits.
  • Tamburets WC; elevadors WC.
  • Cintes per a sujectar persones enllitades.
  • Cadires de rodes plegables i cadires motoritzades.
  • Pilotes de rehabilitació.
  • Sabates per cames i peus enguixats, fundes per dutxar-se i no mullar el guix.

Test d’Intolerància alimentària: Desprès del test sabràs que has de fer per a millorar el teu benestar, sigui perdent pes i aconseguint el teu pes ideal, eliminant el aliments que menys t’ajuden i alhora coneixeràs els nutrients que més ajuden al teu organisme i els que et perjudiquen, podent causar-te malatia. TOT AIXÒ EN POCA ESTONA.

Coneix el teu grup sanguini i el factor Rh: Coneix en només uns minuts quin és el teu grup sanguini i el teu factor Rh

× Contacta

Utilitzem cookies per assegurar-nos que us oferim la millor experiència al nostre lloc web. mes info

La configuració de les galetes d'aquest lloc web està configurada per "permetre galetes" per oferir-vos la millor experiència de navegació possible. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de les galetes o feu clic a "Acceptar" a continuació, esteu consentint-ho. Podeu consultar le política de privacitat a: https://farmaciauniversitat.com/privacy-policy/

Tancar